Opgestroopte mouwen, no-nonsense en oog voor detail. Dat is waar HBM Facilities voor staat. Schoonmaken is onze passie. Iedere dag weer zetten wij ons vakmanschap in om u van dienst te zijn.

Inzetbaar in het hele land

HBM Facilities is een schoonmaakbedrijf met een grote betrokkenheid bij de klanten. Sinds 2009 bieden we schoonmaak- en facilitaire diensten aan in het hele land, met een focus op de Randstad. Zo zijn we actief in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, maar ook in Almere, Apeldoorn, Den Bosch en Almelo. Natuurlijk zijn we inzetbaar in alle andere steden en regio’s in het land.

Voor groot en klein

We werken voor zowel grote als kleinere organisaties. We maken graag schoon voor bedrijven met een groot vloeroppervlak of veel kantoorruimte. Ook hebben we veel trouwe klanten in het MKB.

Maatwerk

HBM Facilities gaat te werk volgens een uniek concept. Bij ieder nieuw schoonmaakproject maken we samen met de klant een inventarisatie: wat zijn de wensen en behoeften? Hoe gaan we die aanpakken? Wat heeft prioriteit?

We maken een plan van aanpak, speciaal toegespitst op uw organisatie. Zo kunnen we u maatwerk bieden. De planning stemmen we natuurlijk af op uw werktijden. We kunnen goed onderscheid maken in hoofd- en bijzaken. Zo kunnen we adviseren over wat prioriteit verdient en efficiënt te werk gaan.

Ook geven we advies over welke schoonmaakproducten en –methodes u het beste kunt gebruiken. Vervolgens selecteren we uit ons personeel de medewerkers die het beste passen bij uw organisatie. We gaan voor een perfecte match en een duurzame relatie.

Regelmatig evalueren we het plan van aanpak. Bent u nog steeds tevreden? Is het nodig om iets te wijzigen? Dan passen we het graag aan.

Korte lijnen

HBM Facilities opereert zo dicht mogelijk bij de klant. Wij hebben meerdere operationele managers in dienst die ieder project tot in details met u uitwerken. Zij zijn u vaste contactpersoon.

We houden alles in eigen hand en besteden geen werk uit aan externe partijen. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we meteen schakelen waar dat nodig is. Zo kunnen we ook de planning beter beheren en efficiënter voor u werken.

Duurzame samenwerking

Wij gaan het liefst een langdurige samenwerking met u aan. Dat is fijn voor u. En ook voor onze schoonmaakkrachten die bij u aan de slag gaan. Zij gaan zich thuis voelen in uw organisatie en krijgen hart voor uw zaak. Die betrokkenheid is de basis voor een prettige samenwerking.

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

    Onze producten worden door onze eigen specialisten samengesteld en getest, toegespitst op uw organisatie.