Reinigen kantoorapparatuur

Schoon en bacterievrij kantoorapparatuur voor uw personeel.

Kantoor- en hardwareapparatuur moet het goed doen, zonder dat viezigheid hun werking belemmert. Door intensief gebruik vervuilt apparatuur sneller dan u denkt. In toetsenborden hoopt zich snel vuil en viezigheden op. En wat dacht u van bacteriën en virussen die zich verzamelen op computermuizen, printers en telefoons.

HBM Facilities is uw partner voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor uw kantoorapparatuur, zoals printers, toetsenborden, muizen, telefoons, servers en ander hardware.

Onze vakmensen zijn ervaren en hebben de juiste schoonmaakgereedschappen en -middelen voor uw specifieke reinigingstaken. Sterker nog, wij nemen hierin graag het initiatief en zorgen voor een schone en veilige omgeving binnen uw bedrijf.

Helder en duidelijk werkplan

HBM Facilities staat voor professioneel schoonmaken van kantoorapparatuur. Vooraf nemen we de specifieke wensen met u door. Na een inventarisatie van uw kantoorapparatuur ontvangt u een helder en transparant voorstel. Zo weet u vooraf precies waaraan u begint.

Vrij van stof en bacteriën

Computers en computersystemen zijn kwetsbaar voor stof en ander vuil. Laat reiniging daarom uitsluitend uitvoeren door vakmensen van HBM Facilities. Met een select aantal partners verzorgen we de reiniging van alle voorkomende kantoorapparatuur.

Meer informatie over reiniging apparatuur

Wilt u meer weten over reiniging van uw kantoorapparatuur door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.