Dieptereiniging sanitair

Voor frisse toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en (zwem)baden.

Voor een goede hygiëne hebben toiletten en andere sanitaire ruimtes regelmatig dieptereiniging nodig. Vervuiling in deze ruimtes is voor velen een doorn in het oog. Daarom is het belangrijk om dit regelmatig te onderhouden. HBM Facilities gaat graag voor u aan de slag voor een smetteloos resultaat.

Als u uw sanitair niet regelmatig laat onderhouden ontstaat er zichtbare én onzichtbare verontreiniging. Denk daarbij vooral aan zeepresten, kalkafzetting en bacteriën in de voegen van het tegelwerk. Tijdens een jaarlijkse dieptereiniging van uw sanitair zorgen wij voor een grondige verwijdering van al deze vervuiling.

100% hygiënisch schoon

Dieptereiniging van sanitair betekent voor ons een grondige schoonmaak van alle sanitaire onderdelen. Soms is het nodig om deze te demonteren, reinigen, ontkalken en desinfecteren. Ook kunnen we controleren op gebreken. Dit geeft u de garantie dat uw sanitair 100% hygiënisch schoon is.

Maatwerk voor al uw sanitair

Geen sanitaire unit is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van al het sanitair. Zo stellen we een behandelplan op maat op. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door.

Meer informatie over reiniging sanitair

Wilt u meer weten over dieptereiniging van uw sanitair door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.