Tapijt- en meubelreiniging

Een passend onderhoudsplan voor smetteloos tapijt en meubilair.

Het interieur van uw bedrijf bepaalt vaak de uitstraling van uw organisatie. HBM Facilities heeft veel ervaring in het reinigen van grote projectmatige objecten met tapijt en meubels. Jaarlijks reinigen we vele duizenden vierkante meters vloerbedekking.

We onderhouden projecttapijt in kantoren, theaters, gemeentelijke instellingen, horecagelegenheden en andere gebouwen.

Onze vakmensen zijn ervaren en hebben de juiste schoonmaakgereedschappen en -middelen voor uw specifieke reinigingstaken. Sterker nog, wij nemen hierin graag het initiatief en zorgen voor een schone en veilige omgeving binnen uw bedrijf.

Tapijten maken we schoon met verschillende methodes. Bijvoorbeeld de Bonnet methode, sproei extracteren, hostmethode en stoommethode.
Meubilair maken we handmatig schoon of met de stoommethode.

Regelmatig tapijtonderhoud

Heeft u tapijt als vloerbedekking? Laat het dan regelmatig door ons reinigen en behandelen. Met onze deep clean methode kunnen we zowel zachte als harde tapijten onderhouden. Dat draagt bij aan een gezond binnenklimaat waar ook mensen met een allergie of gevoeligheid voor stof klachtenvrij kunnen werken.

Preventief impregneren

Door tapijten en meubels preventief te laten impregneren, zijn ze bestand tegen vocht en vuil. We brengen een vuil- en waterafstotende laag aan op de vezels, zodat de vloerbedekking en meubels langer schoon en mooi blijven. Is er per ongeluk wat gemorst of vuil gemaakt? Dan is dit door de impregneerlaag makkelijker te verwijderen. Hygiënisch én gezond!

Meer informatie over tapijtreiniging

Wilt u meer weten over het reinigen van uw tapijten en meubels door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.