Effectief ontzorgen in de retail

Prettig winkelen in een schone en opgeruimde omgeving.

In de retail draait het om de klanten. U wilt hen de best mogelijke winkelervaring geven, daar doet u het voor. Dat begrijpen we heel goed. Onze schoonmaakkrachten zorgen daarom niet alleen voor een schone en frisse winkelomgeving, ze zijn ook representatief en vriendelijk. Samen met u gaan wij voor een optimale winkelbeleving. Zodat uw klanten blijven terugkomen.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor de retail

Geen winkel, shopping mall of outlet centre is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van uw wensen. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over schoonmaak in de retail sector

Wilt u meer weten over schoonmaak in de retail door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.