Overheid

Schoon, sociaal en representatief.

Schone, representatieve ruimtes zijn onmisbaar in elk overheidsgebouw. Voor zowel de bezoekers als voor de mensen die er werken. Onze facilitaire managers gaan voor de integrale aanpak. Met een goed uitgewerkt plan kunnen wij uw ruimtes perfect schoonhouden.

Als sociale ondernemer werken wij met lokale krachten. Soms zetten we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in. Wij ondersteunen en coachen ons personeel in hun ontwikkeling. Tegelijkertijd voorzien zij u van een schone en representatieve ruimte.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor de overheid

Geen overheidsgebouw is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van uw wensen. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over schoonmaak voor de overheid

Wilt u meer weten over schoonmaak in uw overheidsgebouw door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.