Periodieke dieptereiniging keukens

Periodieke schoonmaak van professionele keukens.

Professionele keukens moeten voldoen aan hoge standaarden wat betreft hygiëne en veiligheid. Een schone keuken vormt immers de basis voor een verantwoorde maaltijdbereiding. Wij hebben jarenlange ervaring met het reinigen van professionele keukens.

HBM Facilities biedt u de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor uw keukens. Onze vakmensen zijn ervaren en hebben de juiste schoonmaakgereedschappen en -middelen, ook voor uw specifieke reinigingstaken. Sterker nog, wij nemen hierin graag het initiatief en zorgen voor een schone en veilige omgeving binnen uw bedrijf.

100% hygiënisch schoon

Dieptereiniging van keukens betekent voor ons een grondige schoonmaak van de keukenonderdelen. Soms is het nodig om deze te demonteren, reinigen, ontvetten, ontkalken en desinfecteren. Ook kunnen we controleren op gebreken. Zo is uw keuken 100% hygiënisch schoon.

Maatwerk voor al uw keukens

Geen keuken is hetzelfde. Daarom starten wij bij elk nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van het aanwezige materiaal en de opstelling van de keuken. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo maken we voor u een behandelplan op maat.

Meer informatie over reiniging keuken

Wilt u meer weten over dieptereiniging van uw keuken door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.