Schoonmaak in het onderwijs

Uw school of onderwijsinstelling efficiënt en hygiënisch schoon.

Onderwijsruimten die opgeruimd en schoon zijn. Dat komt de prestaties van uw leerlingen en leerkrachten ten goede. Onze schoonmaakkrachten maken slim gebruik van schoonmaakmachines. Zo houden ze snel en efficiënt het gehele gebouw schoon. Ook staan we klaar voor extra dienstverlening bij calamiteiten of schoolevenementen.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor uw onderwijsinstelling

Geen school of onderwijsinstelling is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van de ruimtes. Wat zijn uw wensen? Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over schoonmaak in het onderwijs

Wilt u meer weten over schoonmaak op uw school of onderwijsinstelling door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.