Oprichting

HBM Facilities is opgericht in 2009. Sindsdien heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld tot een goed lopende en ervaren organisatie. De afkorting HBM staat voor: Hoogwaardige kwaliteit, Betrokkenheid en Maatwerk. Dat zijn nu al vele jaren onze kernwaarden.

In de loop der tijd kreeg HBM Facilities steeds meer opdrachten en tevreden klanten. Ook is ons medewerkersbestand flink uitgebreid. Omdat we uit ons jasje groeiden, zijn we in 2013 verhuisd naar een groter pand.

Bedreven specialisten

Samen met onze medewerkers vormen we een hecht team dat er samen de schouders onder zet. Onze schoonmakers zijn zeer bedreven in onze specialismen zoals dieptereiniging van sanitair en keukens, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Persoonlijke aandacht

Ook al worden we steeds groter, toch blijven we hechten aan persoonlijke aandacht en contact. Zowel voor onze klanten als onze werknemers. We betrekken onze schoonmakers bij onze besluiten, ze krijgen een stem in het geheel. Dat vinden we belangrijk. Zo vormen we een team waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.