Vloeronderhoud

Voor alle soorten vloeren zoals linoleum-, PVC-, steen- en houtvloeren.

‘Daar kun je van de vloer eten’, is een veelgehoorde uitspraak wanneer het ergens heel erg netjes en schoon is. Dat is niet voor niets. Een schone vloer valt meteen op als je ergens binnenkomt. Om een vloer schoon, netjes en als nieuw eruit te laten zien, is regelmatig onderhoud nodig.

Het maakt niet uit welk soort vloer u heeft, wij maken iedere vloer schoon. Vloeren van hout, siergrind, linoleum, graniet, beton, marmoleum, PVC en natuursteen. Ook reinigen we tapijt. Daarnaast verzorgen we dieptereiniging van sanitaire vloeren, onderhouden we sportvloeren en houden we parkeerterreinen en garages schoon.

Onze vakmensen zijn ervaren en hebben de juiste schoonmaakgereedschappen en -middelen om de specifieke reinigingstaken bij u uit te voeren. Sterker nog, wij nemen hierin graag het initiatief en zorgen voor een schone en veilige omgeving binnen uw bedrijf.

Vloeronderhoud op maat

We werken op maat en nauwkeurig, ook als het gaat om vloeronderhoud. Onze werkwijze verschilt per vloer. Een houten vloer vereist nu eenmaal een andere behandeling dan een marmoleumvloer. Van tevoren stellen we in overleg met u een werkprogramma op. Daarin staat wat we aan vloeronderhoud doen, en wanneer.

Periodiek vloeronderhoud

Regelmatig vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Voor sanitaire vloeren bijvoorbeeld adviseren we periodieke reinigingsbeurten, onder andere om kalk en urinekristallen te verwijderen. De frequentie van periodiek vloeronderhoud en de dagen waarop dit plaatsvindt, stemmen we uiteraard met u af. Zodat we u zo min mogelijk in de weg lopen.

Speciale machines en materialen

Specialistisch vloeronderhoud voeren we uit met speciale machines en materialen die we allemaal in eigen beheer hebben. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit leveren die nodig is. De schoonmaakmiddelen die we gebruiken zijn milieuvriendelijk en de machines energiezuinig.

Sectoren

Het schoonmaken in uw organisatie vraagt om specifieke aandacht. Logisch, want de cultuur binnen een school is immers anders dan in een ziekenhuis. En de behoefte van een hotel verschilt nogal met die van een fabrieksgebouw. Kies hiernaast de sector die het beste past bij uw organisatie. En ontdek hoe HBM Facilities maatwerk voor u kan leveren.