Glasbewassing

Voor een verzorgd aanzien van uw pand en een langere levensduur van uw kozijnen.

Glasbewassing is echt nodig, zeker in het onstuimige Nederlandse klimaat. Met schone ramen en kozijnen ziet uw pand er meteen verzorgd uit. Bovendien verlengen schone ramen de levensduur van uw kozijnen.

Heeft uw bedrijfspand niet alleen buiten maar ook binnen veel glas? Dan kunnen we dat ook voor u reinigen. Goed glasonderhoud zorgt voor een schone en frisse werkomgeving: voor u, uw medewerkers en bezoekers.

Professionele methoden

Wij beschikken over professioneel materiaal om al uw beglazing grondig te reinigen en te onderhouden. Het reinigen van uw ramen bijvoorbeeld kunnen we met de hand of met de wassteel methode doen. Zo nodig gebruiken we een osmose-telescoop installatie of een eigen hoogwerker.

Glazenwassers met ervaring

Bij HBM Facilities zetten we enkel vakmensen in. Mensen met jarenlange ervaring in het onderhouden en reinigen van glas en kozijnen in bedrijfsgebouwen. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu vormen een essentieel onderdeel van onze aanpak.

Meer informatie over glasbewassing

Wilt u meer weten over dieptereiniging van uw sanitair door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.