Reizigers en vervoer

Prettig op reis in een schone en veilige omgeving.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Ons personeel kunnen wij inzetten op ieder gewenst moment. Een schoon en opgeruimd station, vertrekhal of halte draagt bij aan een gevoel van veiligheid bij reizigers. Zij maken daardoor een prettige reis en komen graag terug. Wij begrijpen heel goed dat tevredenheid van de reizigers een belangrijke factor is. Daarom helpen we ook graag als een reiziger het perron niet kan vinden of op zoek is naar de informatiebalie.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden u graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor uw vervoersomgeving

Geen station, hal of halte is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van uw wensen. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over schoonmaak in de reisbranche

Wilt u meer weten over schoonmaak bij uw reishal, station of halte door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.