Recreatie

Een schone en frisse omgeving straalt gastvrijheid uit.

HBM Facilities begrijpt de recreatiesector goed. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is om behulpzaam en gastvrij te zijn. Dit uiteraard naast het schoon en opgeruimd houden van de ontvangstruimte, uw kamers en zalen, het sanitair en de buitenruimtes.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor de recreatie

Geen hotel of vakantiepark is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van uw wensen. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over schoonmaak in de recreatie sector

Wilt u meer weten over schoonmaak in uw hotel of vakantiepark door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.