Gevelreiniging en gevelonderhoud

Voor een goede verzorging van uw gebouwen en vastgoed.

Met regelmatig onderhoud van de buitenkant van uw gebouwen zorgen wij voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Ook draagt het bij aan de waarde van uw vastgoed. Zo is uw gebouw meteen beter beschermd tegen regen, wind en vorst.

Het meest voorkomende probleem van gevelvervuiling is groene aanslag. Gevels en kozijnen hebben hier vaak last van. Dit kunnen onze medewerkers efficiënt verwijderen. Met moderne technieken kunnen we ook graffiti en andere verontreiniging aanpakken.

Vuil- en vochtwerend maken

Regelmatig onderhoud is het beste voor uw gevels en kozijnen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom adviseren we uw gebouwen en vastgoed preventief te behandelen. Dit doen we door het impregneren van ruwe of poreuze materialen. Ook kunnen we materialen voorzien van een vuil- en vochtwerende coating.

Vakspecialisten gevelonderhoud

HBM Facilities zet enkel vakmensen in. Mensen met jarenlange ervaring in het onderhouden en reinigen van gevels. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu zijn een essentieel onderdeel van onze aanpak.

Voor waardebehoud en uitstraling

Een grondige gevelreiniging zorgt voor een representatieve uitstraling van uw panden. Tegelijkertijd is het een verstandige investering in uw pand: het behoudt immers zijn waarde. In combinatie met onze andere diensten, zoals glasbewassing, zorgt HBM Facilities voor een optimaal onderhoud van uw gebouwen.

Meer informatie over gevelreiniging en gevelonderhoud

Wilt u meer weten over gevelreiniging en gevelonderhoud door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.