Schoonmaak in de zorg

Aandacht voor extra hygiëne in uw ziekenhuis of zorginstelling.

Onze vaste schoonmakers in de zorg kennen de hygiëne-protocollen binnen ziekenhuizen en zorginstellingen. Daarnaast zijn ze vriendelijk en open in het contact met de patiënt, arts en vrijwilliger. Tussen de bedrijven door wijzen ze ook graag bezoekers de weg in uw instelling. Onze medewerkers zijn kortom ondersteunende hulpkrachten, zodat uw personeel zich nog meer kan focussen op de zorg aan patiënten.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor uw zorginstelling

Geen zorgafdeling is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van de werkruimte. Wat zijn uw wensen? Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over schoonmaak in de zorg

Wilt u meer weten over schoonmaak op uw zorginstelling of ziekenhuis door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.