Kantoorschoonmaak op maat

Voor ieder kantoor een eigen schoonmaakplan.

In een schoon en opgeruimd kantoor is het prettig werken. Sterker nog, een schoon, fris en opgeruimd kantoor stimuleert het personeel om uit te blinken. HBM Facilities kan u hierbij ondersteunen en werk uit handen nemen, zodat u kunt focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Onze vaste schoonmaakmedewerkers werken zowel tijdens als buiten kantooruren. Zij gaan te werk via een schoonmaakplan dat speciaal voor uw kantoor is opgesteld. Zo kunnen ze maatwerk leveren. Al onze medewerkers zijn vriendelijk en representatief.

Wilt u vaker de koffieruimte laten moppen? Of de koffiemachine bijvullen? Of toch even de kapotte lamp op de gang laten verwisselen? Voor ons vaste team van schoonmakers is dat geen enkel punt.

Borging kwaliteit en service

Wij bieden graag een consistente kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Daarom voeren wij regelmatig objectieve testmetingen uit. Voldoet de schoonmaak aan uw en onze eisen? De resultaten van deze metingen bespreken we tijdens werkoverleggen en evaluatiemomenten. Zo kunnen wij onze kwaliteiten borgen en u een goede service verlenen.

Maatwerk voor uw kantoor

Geen kantoor is hetzelfde. Daarom starten wij bij elke nieuwe klant met een uitvoerige inventarisatie van het kantoor. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo stellen we een schoonmaakplan op maat op, speciaal voor u.

Meer informatie over kantoorschoonmaak

Wilt u meer weten over kantoorschoonmaak door HBM Facilities? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel 030 29 92 802 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.