Anti-Corona Update

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus hebben wij als schoonmaakbedrijf de nodige maatregelen getroffen. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het nieuws over corona en hygiëne maatregelen.

De afgelopen tijd kregen we steeds vaker vragen van onze klanten om hun kantoor of object extra schoon te maken. Dit om het coronavirus geen kans te geven. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid met onze ‘Anti-Corona Cleaning Teams’. Deze zetten we graag bij u in, zodat uw werkomgeving weer veilig en gezond is voor u en uw medewerkers.

Anti-Corona Cleaning

Daarom hebben we Anti-Corona Cleaning Teams in het leven geroepen.

Wat kan het Anti-Corona Cleaning Team doen voor uw object of kantoor?

  • Oppervlakken in gemeenschappelijke ruimtes van uw kantoor reinigen en desinfecteren
  • Alle deurklinken en lichtschakelaars desinfecteren
  • Tafels, bureaus, stoelen en andere meubels ontsmetten
  • Alle deuren desinfecteren met ontsmettingsmiddel
  • Alle afstandsbedieningen, handgrepen, toiletten en gootstenen reinigen met ontsmettingsmiddel