Minimaal 10 uren per week

Schoonmaakmedewerker

Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor de schoonmaak van de openbare ruimtes en het sanitair. Je werkt hard door, staat stevig in je schoenen en je beheerst de Nederlandse taal.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

De werktijden zijn tussen 17.00 – 19.30 uur.

Je werkt minimaal 10 uur per week.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon.

Aan: Abdel

Solliciteer nu

40 uren per week

Schoonmaakmedewerker

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen;
  • Sanitair en openbare ruimtes.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; Je bent in de mogelijkheid om een uitgebreide VOG aan te vragen; Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast, leergierig en vindt het niet erg om op feestdagen te werken; Spreekt de Nederlandse taal. Locatie: Diemen

Wat hebben wij te bieden?

Een veilige werkomgeving waar alle veiligheidsrichtlijnen worden nageleefd; Salaris conform de CAO van de schoonmaakbranche; Vastigheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt deze omgezet naar onbepaalde tijd; Goede pensioen regeling; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag; Eindejaarsuitkering conform de CAO.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Abdel, .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HBM Facilities is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken er vele kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over heel Nederland succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij HBM Facilities hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij HBM Facilities. Wij noemen dat het HBM Facilities-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.